top of page
Keresés

„A változatosság gyönyörködtet”

„A változatosság gyönyörködtet” mondta Cicero i.e. 1. században, de gyanítom nem egészen a cikkem témájára gondolt. Bár sosem lehet tudni.

Azonban, itt az új év, új gondolatokkal, új lendülettel. Nem csak a mindennapokban, hanem a hálószobában is. Sok apró praktikával lehet feldobni a szexuális életünket, például ha a megváltoztatjuk a szeretkezések helyszínét, a fényeket, az időpontokat, a játékainkat, de jelenthet változatosságot egy új szófa is.

Nézd meg például ezt a meseszép bútordarabot!


A nappali, vagy hálószoba ékessége, olvasgatni lehet benne, gyerekek ugrálhatnak rajta, a fáradt ember leheveredhet rá.


Ízléses, szép kivitelezésű darab… Gondolom sejted, azért olvasol az én blogomban róla, mert a szexhez van köze. Az előbb említett funkciói mellet, a különleges kialakításának fő oka az, hogy a legkülönbözőbb pozíciókban lehet szeretkezni rajta. Mielőtt tovább olvasol, gondold végig vajon milyen formációkban tud egy pár együtt lenni ezen a fotelen! Hány pozíciót sikerül találnod?

A kérdés megválaszolása előtt, nézzük meg, milyen színekben kapható a tantra szék:És most lássuk, hogyan lehet használni a szófát:A hivatalos honlapon, ennél még sokkal több információ van, fantasztikus videókat nézhetünk meg a kialakításáról, használatáról.


Más elnevezéssel, és apróbb eltérésekkel kaphatóak a piacon egyéb szexszófák is, melyek szintén szépek, és ötletesek.


Remélem, kedvet csináltam a fantázia- és élménydús, szép, meghitt szeretkezésekhez!


Várhegyi Anna, szexuálterapeuta

Comments


bottom of page