top of page
Keresés

A nagyobb jobb?

A University of India kutatói szerint, akik 1661 amerikai férfi erektált péniszét mérték le, az átlagos péniszméret izgalmi állapotban 14,15 cm. A két szélsőérték 4 és 26 cm volt.

A pontos kutatási eredményeket itt találhatjuk meg. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/jsm.12244Amennyiben egy férfinak az átlagnál kisebb vagy nagyobb a nemi szerve, sokszor szégyelli. A pénisz a férfiasságot jelenti számukra, hiszen nélküle a behatolás nem lehetséges. A srácok már kisiskolás kortól megnézik egymás nemi szervének hosszát, formáját az öltözőben, uszodában, piszoárnál. Ha nem elégedettek a saját méretükkel, felnőttként méregdrága csodatévő tablettákat, kenőcsöket, eszközöket vásárolnak, melyek garantáltan hatástalannak bizonyulnak majd. Fájdalmas, és nem megbízható műtéteknek vetik alá magukat. De miért is?

Eddigi terápiás tapasztalataim és tanulmányaim alapján bizton állíthatom, hogy a férfiaknak fontosabb a méret kérdés, mint a nőknek. Egyik hölgy ismerősöm a következőket mondta: „Az eddigi legjobb szeretőm egy igen kis méretekkel megáldott férfi, igazi csoda volt az ágyban! Olyan módon kényeztetett el, mint senki más. A testem vele vibrált, minden az én elvarázsolásomról szólt. Ezt egyik nagyobb szerszámú férfinál sem tapasztaltam. Élt a keze, a nyelve, minden mozdulata. Nem maradt hiányérzetem, olyan gyönyört éltem át! ”

Azt se felejtsük el, hogy a nők hüvelyének a hossza, és átmérője is különböző. A kis vaginájú nők, nem vágynak nagy péniszű férfiakra. Ráadásul igen sokféle segédeszköz létezik a szexuális élmény minél teljesebbé tételéhez.

De mi a helyzet az XXL mérettel? Egy férfi beszámolója alapján amint megismerkedik valakivel, még ha minden rendben is van köztük, akkor is elhagyják. Szerinte ennek az az oka, hogy extrém méretű a nemi szerve, azért alkalmatlan a szexuális kapcsolatra. Ennek köszönhetően nem ismerkedik, befordult, és nem találja a helyét az életben.

Valóban megijeszthet egy nőt, amikor először szembesül partnere extrém méretével, hogy fájdalmas lesz, és ez blokkolhatja az izgalmi fázist. De szeretném ismételten felhívni a figyelmet, hogy a férfi nem csak a nemi szervével szeretkezik! Fontos, hogy ilyen esetben csak akkor történjen behatolás, ha a nő kellő mértékben felizgult, ha megfelelő a nedvesedés, és ha jelzi, hogy mehet. Ha a férfi figyelmes, odaadó, figyeli a nő reakciót, finoman, óvatosan hatol belé, miközben végig arról biztosítja párját, hogy csak annyira és úgy csinálja, ahogy neki jó, akkor máris nem lesz ijesztő. Lehet, hogy nem fog menni elsőre, több alkalom, sok türelmes próbálkozás kell majd. De egy ilyen karakterű férfi sok nőnek igen vonzó lehet. A kreativitás ebben az esetben is segít. Lehet, hogy megdöbbentő, de a nagyszülők praktikái alapján, akár egy jó helyre felkötött zokni biztonsági féket jelenthet, hogy ne legyen túl mély a behatolás.

Nagyon sok ember küzd a nemi szerve méretei miatt kialakuló gátlással. A terápia célja, hogy megtanuljuk elfogadni önmagunkat, és megtanuljunk módszereket, amivel boldoggá lehet tenni a partnert. Azért választottam ezt a gyönyörű hivatást, hogy segítsek mindenkinek megoldani azt, amiről még a legjobb barátaival sem mer beszélni!

Várhegyi Anna szexuálterapeuta

varhegyiszexualterapia.com

Коментарі


bottom of page