top of page
Keresés

Hancúr Párbaj – társasjáték felnőtteknek


Megváltozott az életünk az utóbbi időszakban, ezt már nem is kell magyaráznom, írtam erről eleget, mindenki tudja, tapasztalja. A mai cikkben koncentráljunk a karantén adta lehetőségekre, így remélem sikerül új dolgok kipróbálására inspirálni benneteket. Most és mindörökké fontosnak tartom, hogy a szexuális együttlétek ne mindig egy forgatókönyv szerint legyenek megkomponálva, ne görcsöljünk rá, ki, mikor, hogyan, mennyit, milyen módon csinál. A szeretkezések alapvető eleme legyen az ellazulás, nevetés, izgalom, bizsergés, adrenalin-endorfin-oxitocin kombó, ehhez pedig “külső instrukciók” segíthetnek. Nem húzom tovább a bevezetőt, egy magyar, női fejlesztésű, egyszerű, mégis ötletekben gazdag felnőtt társasjátékot gondoltam bemutatni nektek, hogy izgalmasabbá, vidámabbá, lazábbá, szexisebbé varázsoljátok az együtt töltött időt, együttléteiteket.


Bartha Hedviget, a “Hancúr Párbaj” című felnőtt társasjáték szülőanyját kértem meg, meséljen a játékról.


“ Nem pornó, mégis egy jó, szexuális társasjáték, amely nem addiktív, semmi extra, igazi klasszikus szex.


A játék két főre, egy férfi és egy női játékosra van szabva. Már a figurák elárulják, hogy minőségi kivitelezésű, ízléses, szerethető, frivol, de nem túlzó ez a társas.

Ehhez a felnőtt társasjátékhoz a doboz tartalmán kívül nem kell sok minden, de a maximális élvezethez ajánlott hangulatos világítást teremteni romantikus háttérzenével, ízlés szerint borral, vagy pezsgővel készülni, illetve egy kis finom gyümölcs (szexi eper vagy szőlő), valamint masszázs olaj vagy legalább egy kis testápoló is jól jön majd a feladatokhoz.


Két dögös bábu, egy játéktábla, női, férfi és közös feladatkártyák, illetve egy homokóra a játék tartozékai, a szabály a doboz belsejébe van nyomtatva, nehogy az izgalom hevében elvesszen.


Már az alcím is elárulja a játék célját: Ki megy el a végén? – azaz, ez egy édes kín, egy versenyfutás egymással, ki ér előbb a tábla utolsó mezőjére, melyet úgy neveznek: Jöhet az orgazmus! Mindaddig pedig az érzékek kihegyezve, a szenvedély garantált. De jaj annak, aki a Jöhet az orgazmus! mező előtt mégis elengedi magát, mert ő úgy jár „pórul”, hogy egy teljes napig teljesítenie kell a párja szexuális kívánságait.

Egyszóval ez nem egy versengő játék, a cél itt semmi más, csak a puszta élvezet.


A Csábítás Zónával kezdődik a játék, ahol a pár még felöltözve, buja és vicces feladatokkal hangolódnak egymásra. Itt kiskifliben összebújva, nadrágon, illetve a blúzon keresztül egymást izgatva, incselkedő szájból szájba történő gyümölcsetetéses feladatokon keresztül, visszarepül a pár a tiniszerelmek időszakába, amikor még az előjáték volt maga a mennyország. Na de pár perc alatt áthaladva ezen a zónán máris következik a Vágy Zóna, ahol első feladatként fehérneműre vetkőzik a pár és itt a feladatok már csak addig

élvezhetőek, amíg a homokóra engedi, nehogy valaki túl hamar elveszítse az önuralmát.


A Vágy Zónában a forró hangulatról olyan feladatok gondoskodnak, mint pl.: erotikus öltánc, erotikus masszázsfajták, izgató helyzetek. Ha a fehérnemű nem lenne a játékosokon, a játék itt hamar véget is érne. De a fehérneműt csak akkor vehetik le, ha a Hancúr Zónába értek, ahol is mindketten meztelenre vetkőznek, és itt már csak közös kártyák vannak, a pár mindkét tagjának aktívan részt kell venni a hancúrozós feladatokban. Ezek a feladatok tulajdonképpen szeretkezési pozíciók, csak hát a fránya homokóra miatt nem szabad a fejét senkinek idő előtt elveszítenie.


A nyertes kiváltsága pedig, hogy eldöntheti, miként szeretné az orgazmust átélni és lehűteni a felkorbácsolt vágyakat. Persze, a vesztes is megkapja a jutalmát, de aki először haladt át a célon, az irányít.”



bottom of page