top of page
Keresés

Lányként lányt szeretni.... 2. rész, amelyben megtudhatjuk milyen Zoé szexuális élete



Az előző részt ne hagyd ki, ha még nem olvastad el!

Mennyire fontos a szexualitás a leszbikus kapcsolatoknál?


Szerintem ugyanannyira, mint mindenkinél, egy jól működő kapcsolatnál annak is működnie kell.


Mennyire szükségesek az érzelmek a szexuális együttlétekhez?


Sokáig azt gondoltam, hogy érzelem nélkül nem megy nekem a szex, de aztán rájöttem, hogy megy anélkül is, persze érzelmekkel együtt azért nagyon más és sokkal jobb. Tudom, hogy sokan azt gondolják, hogy nálunk csak romantikus nyálcsorgatás folyik, de a leszbikusoknál is létezik mindenféle összekapcsolódás.


A szexuális aktusban is vannak szerepek? Az egyik inkább az irányító, a másik gyengédebb, vagy kölcsönösen megy a kedveskedés, kielégítés?


Megint csak a saját élményeimről tudok mesélni. Én a szexben is egy irányítóbb emberke vagyok. Többnyire én kezdeményezek, de szeretem azt is, ha a partnerem közeledik. Nálunk fontos, hogy mindkét fél számára jó legyen. A jelenlegi barátnőm biszexuális, és ő azt mesélte, hogy az előző kapcsolataiban a férfiak zömében nem figyeltek rá igazán, és nem is volt jó a szex. Mi odafigyelünk egymásra, nagyon fontos, hogy mindkettőnknek jó legyen, sokat simogatjuk, kényeztetjük egymást. De van olyan meleg ismerősöm, aki kimondottan a BDSM-vonalat kedveli. Személyfüggő ki, mit és hogyan szeret.


Az fontos, hogy mindkettőtöknek legyen orgazmusa?


Persze!


Használtok segédeszközöket? Dildókat, vibrátorokat?


A 11 éves pályafutásom alatt én még nem próbáltam. Nincs ellenemre, egy korábbi partneremmel terveztünk egy felcsatolhatós dildót venni, csak aztán hamarabb szakítottuk. A mostani partneremmel is már körülnéztünk a piacon az én helyzetem megkönnyítése érdekében, mert a behatolást is szereti, nekem meg néha leszakad a kezem :-)… amúgy is izgalmas játék lesz. Tehermentesítene, szabad lenne a kezem, az is számít. Mert akkor fizikailag közelebb tudunk kerülni egymáshoz. Nagyon vágyunk a testi közelségre. Abban a pozícióban, ha a kezem benne van, akkor a testünk távol kerül, és amúgy is kitörik a csuklóm.... Az ollózást ismered?


Nem tudom, pontosan mire gondolsz…


Két ollót képzelj el, kicsit kinyitva, és összetolva. Ez talán a misszionárius pózhoz tudnám hasonlítani. Így vagyunk mi, a puncik összeérnek, a csiklók vagy az egyik ember csiklója és a másik combja dörzsölődik össze. Nekem ez egy nagyon bensőséges póz, ez a szeretkezés számomra. Meg vannak egyéb lehetőségek is persze. Szex közben amúgy szoktak bevillani különböző pózokra ötletek, amiket kipróbálunk. De ez lányfüggő, mert a csajok anatómiája is különböző. Ami az egyiknek jó, az a másiknak nem jön be. Mert a csajok nagyon különbözőek ám. Hihetné az ember, hogy milyen könnyű nekem, hiszen tudom, hogy nekem mi a jó, akkor majd neki is az lesz. De ez egyáltalán nem így van. Tök más mindenki, még ha van is, ami általában bejön mindenkinek. Mindig újra kell tanulni, hogy kinek mi esik jól.


Volt, aki rosszul ért hozzád? Amikor egyszerűen nem volt jó a szex?


Hát volt olyan, akivel nem volt jó. De régen volt, meg töröltem is ezeket az emlékeket.


Az is egy tévhit, hogy a nőknek kell egy péniszt helyettesítő valami, ami nem hiányozhat a hüvelyéből aktuskor?


Aha, szerintem igen, ha megnyitsz egy pornó oldalt, a vége az lesz, hogy valamit dugdosnak egymásba a lányok. De engem inkább az érdekel, hogy milyen érzés, ha valami más van benned, nem két ujj. Nézegettünk egy olyan műpéniszt, ami nem csak kívülre csatolható, hanem egy része annak a hüvelyébe is megy, aki felteszi, de jaj, annyira természetellenes volt. Nem tetszett. Számomra ez nem különösebben fontos. Meg a baráti körömben sem tudom, hogy annyira fontos lenne használni ilyen kiegészítőket.


Szoktatok pornót nézni?


Nem sokszor. A barátnőm velem nézett először a múlt héten.

Tudom, hogy a férfiak vizuálisak, sokszor pornóra önkielégítenek. Engem ez nem vonz. Inkább próbálok tanulni belőle, vagy ihletet meríteni. Például múlt héten néztünk egy G-pontos videót, és utána sikerült is kipróbálni a technikát. Király volt, örültem, és ő is örült.


Akkor ti elég jól tudtok beszélni az intimitásról.


Mi szex közben is jól tudunk kommunikálni. Például mondjuk, hogy ez jó, nem jó, szólj, ha fáj, meg hmm, ezt most mégsem akarom, ne így csináld. Nincs sértődés, hiszen azt szeretnénk, hogy élvezzük a szexet. A jelenlegi páromnak kicsit nehezebben megy az orgazmus, úgyhogy egyszer például kipróbáltuk, hogy én benne vagyok az ujjaimmal, ő pedig közben a csiklóját izgatja. Ez azóta is működik, de olyan is van, hogy ő elveszi a kezét és én fejezem be neki. Nekem könnyebben megy az orgazmus. Ha valamelyikünket valami nyomasztja lelkileg, vagy történt valami, akkor nehezebb eljutni a csúcsra, de azt mindig mondjuk. Vagy, ha látom, hogy neki nem sikerült, akkor én meg annyira nem akartam már elmenni. A barátnőm szokta mondani, hogy irigyel engem, mert nekem könnyebben megy. Nincs rivalizálás köztünk. Szívesen csinálom neki, szívesen kényeztetem, ha én elmegyek, akkor még őt is kielégítem, még ha a végén nehezen bírom is fizikailag.

Meg van egy macskánk, gyakran odajön közben, az is egy vidám történet. Rengeteget hülyülünk szex közben is. Egymást kenegetjük, kényeztetjük. És az orális szexet is nagyon szeretjük! Tényleg változatosak az együttlétek.


Mennyire éltek nyitott kapcsolatban? Szoktatok behívni harmadik vagy negyedik személyt az együttlétekbe?


Én nem élek ilyesmivel, sosem csináltam. És az ismerőseim sem.


Van-e különbség a biszexuálisok és a leszbikus között? Különbnek tartják magukat a leszbikusok?


Talán. Én régen azért nem akartam biszex lánnyal járni, mert úgy gondoltam, úgyis a könnyebb utat választja, hogy a társadalmi elvárások miatt majd egy pasinál köt ki, férjhez megy, gyerekei lesznek, és nem vállal fel engem. Aztán lett egy biszex barátnőm (barát), akinek tudják a szülei, hazavitte a barátnőjét is, később a barátját is. Most már látom, hogy ők tényleg mindkét nemhez vonzódnak, és ha valaki ezt vállalja, akkor én is elfogadom, és nem félek attól, hogy e miatt hagy el engem. Nem hiszem, hogy valaki egy egész életen keresztül hazugságban tudna élni a családja vagy barátok előtt.


Szerinted elfogadnak titeket, meleg nőket?


A pornót leginkább a heteroszexuális férfiaknak gyártják, így két leszbikus nőt vonzónak és szexinek találnak. A leszbikusokkal általában nincs bajuk az embereknek.

Mi kézen fogva járunk az utcán, de csak néha szólnak be. Egyszer a Corvin plázánál mondták, hogy „hú, nagyon szivárványok vagytok”! Meg egyszer megkérdezték, hogy „ha ti két lány vagytok, köztetek hogy működik a szex?” „Hááát, nagyon jól…”Általában észre sem veszik az emberek, ülnek a metrón, vagy rohannak az utcán, maguk elé néznek az utasok. Hamar le lehet vágni, hogy együtt vagyunk, hiszen gyakran összebújunk. Volt egy nagyon cuki eset: március 8-án nőnapkor történt, a Népligetnél. Barátnőmmel kézen fogva álltunk és smároltunk a zebránál, amikor egy autó tele munkásokkal elhaladt mellettünk. Kihajolt belőle egy csávó, és azt kiabálta, hogy „boldog nőnapot lányok”!


Mire idáig jutottunk a beszélgetésben, már besötétedett, hideg lett, fáztunk is. Felkerekedtünk mosdót keresni, de közben nem bírtuk abbahagyni a beszélgetést, érzésekről, szokásokról, tervekről, gyerekekről. Azt fogalmaztam meg magamnak, hogy mindenkinek ilyen figyelmes, helyes, jó fej partnert kívánok, mint Zoé, akár homo- akár heteroszexuális az illető!


Várhegyi Anna

köszönet Zoénak, aki nélkül ez az írás nem jöhetett volna létre!

bottom of page